Menu
fotograf terri lindholm, lindholm photography

Porträtt / Personalfoto

Personalfoto för hela företaget eller en personlig porträttserie av enskild person, t.ex. VD porträtt, författarporträtt, artistporträtt eller som enskild företagare.

Uppdraget kan innefatta en bild per person eller en hel bildbank. Du bestämmer!

Fotografering kan ske i miljö, utomhus eller inomhus, i en riggad studio hos dig eller för de enskilde porträtt eller mindre företag är min studio i Tullinge ett bra sätt att hålla nere kostnaden.

Lösningar för löpande fotografering av nyanställde finns.

Hör av dig så kan vi planera din fotografering!

Exempel på nyligen utförde uppdrag

Skolledarförbundet: Skolledarförbundet är ett nytt fackförbund för Sveriges Skolledare. Fotografering skulle ske med deras första styrelsemöte. Jag skulle ta några bilder under mötet, gruppbilder samt porträtt på på deras nya kansli. Uppdraget tog ca. 2½ timmar på plats i konferensutrymmen i Scandic Hotel Skanstull.

Skolledarförbundet, konferansbilder, styrelsefoto, porträttfoto, personalfoto, fotograf terri lindholm, fotograf stockholm
Skolledarförbundet, konferansbilder, styrelsefoto, porträttfoto, personalfoto, fotograf terri lindholm, fotograf stockholm

Blandade porträtt uppdrag: Innan en fotografering pratar vi om vilken bransch bilderna kommer synas och vilken känsla man vill förmedla i bilden. Ibland blir det väldigt förutbestämt, t.ex för statister, bilderna ska matcha tidigare tagna eller om en AD har en visst behov för en färdig layout, men väldigt ofta är det personligheten som styr, och då prata vi om ljus, färg och känsla för att tillsammans skapa en porträtt som du ska trivas med.

Terri Lindholm Photography AB

Studio: Mårdvägen 9, Tullinge

Tel: 0760 50 18 08

email: terri@lindholmphotography.com