Menu
fotograf terri lindholm, lindholm photography

Företagsfoto / Bildbank

Bilder som berättar om företaget, en tjänst eller en produkt. Du kanske vill ha bilder till hemsidan, årsredovisningen, en broschyr eller social media. Det kan vara verksamhetsbilder, produktbilder med eller utan människor på bild, reportagebilder av en visst händelse eller simulerad situationer. Hör av dig så kan vi diskutera dina önskemål. Tillsammans skapa en bildbank som du kan plocka bilder ifrån under året för dina publiceringar i tryck och online.

Centerpeace Yoga gjorde en nystart med sin branding, flyttat till en ny lokal och ville skapa en bildbank som de kunde plocka bilder ifrån till sin nya hemsida och social media. Vi tog porträttbilder, bilder under ett yogapass samt bilder av alla utrymmen i lokalen. Jag har fotograferat med bara befintligt ljus för att skapa en mjuk och välbefinnande känsla i bilderna.

Yoga centerpeace ,
Yoga bilder, foto av yogasal

Lemontree: Jag fotograferade i samband med kvartalets personalmöte och tog porträttbilder på ett 40-tal anställde samt gruppbilder. Vi passade på att även skapa en personlig bildbank med situationsbilder och några b-roll bilder till deras bildbank.

"Stort tack själv, du var väldigt proffsig och alla uppskattade dig och tyckte det var skönt att du sa instruktioner hur man ska stå och var man ska titta osv . Väldigt fina bilder i galleriet !! "

Socialdemokraterns Botkryka: Uppdraget var att dokumentera Botkyrka Dagen som Socialademokraterna håller på Hågelbyparken. Det blev en blandning av reportagefoto runt parken samt bilder på talare, scenunderhållning och grupp bilder av Statsministern, Kommunens Ordförande och andra viktiga personer för dagen. Bilder skulle användas för arkiv och social media.

Statsminister Magdelena Andersson

Terri Lindholm Photography AB

Studio: Mårdvägen 9, Tullinge

Tel: 0760 50 18 08

email: terri@lindholmphotography.com